Laden... Even geduld...

Populaire Merken

Onze Nieuwsbrief


Voorwaarden

Voorwaarden elektronische shop van Leffel Sportswear B.V.


Prijzen

Alle prijzen staan vermeld inclusief BTW. Prijzen zijn onder voorbehoud, prijswijzigingen kunnen direct worden toegepast. Kijk hiervoor in de catalogus, u kunt ons ook altijd bellen of een e-mail sturen voor meer informatie.


Verzendkosten

Bij orders onder de € 75,- berekenen wij € 6,75 verzendkosten. Bij orders vanaf € 75,- zal het pakket gratis bij u thuis worden bezorgd.


Levering

Voor alle artikelen geldt: Levering zolang de voorraad strekt.


Levertijd

De levertijd voor onze producten bedragen over het algemeen tussen de 5-7 werkdagen, indien voorradig. Onze producten worden pas verstuurd nadat de betaling bij ons binnen is gekomen.

Onze pakketten worden met TNT, GLS of Bulstra verstuurd. Wanneer u uw email-adres invult bij een internetbestelling krijgt u een mailtje zodra uw order verzonden is zodat u uw pakket kunt traceren. Bij niet thuis krijgt u een briefje in de bus.


Betaling

In onze elektronische shop kunt u bij uw bestelling aangeven op welke wijze u wenst te betalen.
De gekozen betaalwijze bepaalt mede het tijdstip van levering.
zie ook bij levertijd.


Retourneren en ruilen

Ruilen of retourneren is geen probleem. Omruilen kan altijd mits niet gedragen, gebruikt of bedrukt. U kunt het artikel binnen 7 dagen terugsturen naar Leffel Sportswear B.V. Jumaweg 6  9291MD te Kollum. U dient dit pakket te frankeren. Graag uw adres en factuurgegevens vermelden en aangeven welke maat/kleur etc. gewenst is. Wanneer er onzorgvuldigheden van onze kant zijn geweest dan kunt u dit ons melden via het mailadres of via de telefoon.
 


Garantie

Wij garanderen dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Voor een aantal artikelen geldt een specifieke garantie c.q. garantietermijn. Als bij normaal -met de bestemming corresponderend- gebruik gebreken optreden in of aan artikelen, stelt Leffel Sportswear vast of garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en/of vervanging. Op garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud, of als de slijtage als normaal kan worden beschouwd.


Privacy

De door u verstrekte gegevens worden opgenomen in het Leffel Sportswear klantenbestand. In dit bestand worden ook de gegevens opgenomen die noodzakelijk zijn voor de afwikkeling van bestellingen, zoals bestel-, bezorg- en betalingsgegevens. Het klantenbestand wordt gebruikt voor de uitvoering en afwikkeling van de bestellingen en voor marketingdoeleinden. Indien u geen prijs stelt op ongevraagde Leffel Sportswear reclame (post, telefoon of e-mail) dan kunt u ons dit schriftelijk of per e-mail melden. Aan derden wordt geen inzage gegeven in het Leffel Sportswear klantenbestand.


Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en/of betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Leffel Sportswear heeft het recht haar leverings- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Betaalopdrachten voor giro-, bank- of creditcardinstellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (dan wel machtiging) tot betaling geeft.
Eventuele afwijkingen op de afbeeldingen op onze website in kleur/model kunnen voorkomen.