Leffel Sportswear beschikt over een groot assortiment kleding, schoenen, tassen en andere accessoires
van de meest toonaangevende merken in de sport!

Recensies

 • Samenwerking tussen Leffel Sportswear en Craft Sportswear

  Craft is een hoogwaardig sportkleding merk. Met name binnen enkele buitensporten is Craft een bekend sportmerk. Een mooi voorbeeld hiervan is het (professionele) wielrennen, waarbij bekende wielerploegen, zoals Team Sunweb door Craft ondersteund wordt.

  Een ruime 3 jaar geleden is Craft ook gestart met teamwear. Deze “tak van sport” past bij Craft, vanwege het feit dat Craft:
  • Een goede organisatie heeft.
  • Bekend is met logistiek en hanteren van voorraden.
  • Goede kwaliteit kleding levert.
  • In staat is om op behoefte en naar wens te leveren (customizen).

  Via onze accountmanager werd de samenwerking met Leffel Sportswear aangegaan. Daar hebben wij als Craft geen moment spijt van gehad. De samenwerking met de mensen van Leffel Sportswear is bijzonder plezierig en professioneel te noemen. Siebe en Rudy vormen een perfect team waar wij als Craft, een goede partner aan hebben.

  De goede klik met de mensen van Leffel, zoals Siebe, Romke, Rudy en Albert Dirk maakt dat er kwaliteit wordt geleverd. Ze hebben kennis van zaken. Daar komt nog eens bij dat wij, als Craft, een kledingpartnership hebben met SC Cambuur. Leffel Sportswear verzorgt de verkoop van merchandise van Cambuur.

  Al met al passen Craft en Leffel Sportswear uitstekend bij elkaar en streven we naar optimale kwaliteit in teamwear.
  Adri Zwarthoff
  Managing Director Craft Sportswear Benelux
 • De samenwerking tussen JAKO en Leffel Sportswear is meer dan goed. Met name de persoonlijke contacten die ik, als sales manager, onderhoud met Siebe en Rudy zijn zeer plezierig en professioneel. Leffel Sportswear onderscheidt zich op dit moment als een partij in teamwear, door de nauwe contacten met amateurverenigingen. Ik vind het een kracht van Leffel Sportswear dat ze  voortdurend bezig zijn om de amateurclubs meer en meer te ontzorgen. Clubs hebben steeds meer moeite om vrijwilligersfuncties in te vullen, juist daardoor wordt een externe partij als Leffel steeds belangrijker. Als JAKO werken we graag samen met de mensen van Leffel Sportswear. Wij streven naar maximale kwaliteit, in samenwerking met Leffel. Ik merk dat bij terugkoppeling op vragen ze snel en adequaat reageren. Samen vormen JAKO en Leffel Sportswear een mooi partnership in teamwear.
  Paul van Leeuwen
  Sales Manager JAKO